Про роботу з вантажами клієнтів ІнТайм

Починаючи з 02.03.20р. “Делівері” активно займається наданням допомоги клієнтам “ІнТайм”.

Так нашими силами було вивантажено машини на склади Інтайма, здійснено пошук та видачу вантажів клієнтам, що приїхали за ними на склад. Також, проведено сотрування та інвентаризацію вантажів на Київському вантажному терміналі.

Сьогодні ми приймаємо на Київському терміналі ІнТайма вантажі, що можуть бути доставлені. Кожен такий вантаж приймається та вивантажується нами під запис систем відеоспостереження. Загально нами забрано від ІнТайма 80 тонн вантажів.

Кожен вантажовідправник буде проінформованний про прийняття нами його вантажу, та ми узгодимо - куди відправляти вантаж, та чи потрібні із таким вантажем якісь додаткові дії.

Наразі, про наявність у нас вантажу та його статус можна буде дізнатися на нашому сайті за посиланням: https://www.delivery-auto.com/uk-UA/SharedForms/IntimeTracking

Також, клієнти можуть звертатися на нашу гарячу лінію 0-800-509-509 за поясненнями щодо їх вантажів. Але, нажаль, це стосується тільки вантажів, що знаходились на терміналі ІнТайма в м. Київ.

Ми будемо намагатись якомога швидше зв’язатися з клієнтами, чиї вантажі потрапили до нас, та надати швидкий та якісний сервіс.