«Делівері» бере участь у спеціалізованій агропромисловій виставці «Агротехсервіс – 2019»

Компанія «Делівері» бере участь у спеціалізованій агропромисловій виставці «Агротехсервіс-2019», яка проходить із 12 по 14 лютого у м. Запоріжжя.

Учасниками «Агротехсервіс-2019» стали більше 100 підприємств із 20 областей України, які протягом трьох виставкових днів діляться досвідом у тематичних конференціях, В2В-переговорах, тренінгах, майстер-класах.

Уже сьогодні «Делівері» пропонує спеціальні тарифи для оптимізації витрат на логістику. Зокрема, у тарифі «Автопрайс» діє єдина ціна на доставку автотоварів по всій Україні. Завдяки «Автопрайсу» клієнти можуть відправляти акумулятори, каністри і бочки, ГБО (газобалонне обладнання), глушники, шини і диски усього від 20 грн. у будь який куточок України.

Для представників аграрної галузі також буде цікавим ваговий тариф, який дозволяє економити від -5% до -10% при перевезенні вантажі від 200 кг. 

Окрім вигідних тарифів для клієнтів компанії діє Програма лояльності, яка дозволяє накопичувати бали платнику під час використання послуг чотирьох компаній Delivery Group: «Делівері», «DelTruck», «Delivery-International», СК «Кворум». Накопичені бали можна обміняти на оплату перевезення «Склад - Склад» через «Делівері», або обміняти їх на приємні подарунки.

Будемо раді Вас бачити біля нашого стенду!