Електронна товарно-транспортна накладна: чому досі "поза законом" в Україні та як її прийняття вплине на логістичні компанії та ринок рітейлу? (круглий стіл)



Запрошуємо на круглий стіл "Електронна товарно-транспортна накладна: чому досі "поза законом" в Україні та як її прийняття вплине на логістичні компанії 
та ринок рітейлу?"

Круглий стіл "Електронна товарно-транспортна накладна: чому досі "поза законом" в Україні та як її прийняття вплине на логістичні компанії та ринок рітейлу?" відбудеться у середу, 30 травня, о 09:30 у Центрі обслуговування клієнтів "Делівері".

Під час заходу представники поштово-логістичних компаній, ринку рітейлу, учасники Спілки українських підприємців, представники компаній, що забезпечують електронний документообіг в Україні – висловлять свою позицію про необхідність запровадження електронної товарно-транспортної накладної як нової форми документу, що підтверджує факт перевезення та має на меті цілком витіснити паперову форму товарно-транспортної накладної, а також спростить ведення бізнесу та покращить інвестиційний клімат у країні.

На круглому столі обговорюватимуться такі теми:

  • ТОП-10 вимог бізнесу до влади (на основі аналізу Спілки українських підприємців) та чи будуть ефективними для держави такі ініціативи?
  • Хто або що стримує запровадження електронної товарно-транспортної накладної?
  • Як наявність регулятора впливає на розвиток ринку логістики?
  • Що з появою електронної товарно-транспортної накладної зміниться в роботі поштових і логістичних компаній та як її запровадження вплине на відносини з постачальниками?
  • Чому варто відмовитися від паперової версії товарно-транспортної накладної?
  • Як вплине запровадження електронної товарно-транспортної накладної на відносини з постачальниками?

Спікери:

Андрій Івасів – співзасновник Delivery Group, голова Комітету з питань транспорту та логістики при СУП;

Костянтин Карпенко – керівник управління транспортної логістики ПАТ "Укрпошта";

Сергій Бадрітдінов – генеральний директор "Інтертоп Україна";

Оксана Ферчук – керівник онлайн-сервісу обміну документами "Вчасно".

Також до розмови долучаться: Тимур Балан, начальник управління маршрутів і руху потоків ПАТ "Укрпошта"; Олена Дундова, юрист департаменту управління ризиками "Нова Пошта"; Сергій Чубар, керівник відділу збірних вантажів департаменту регіональних перевезень Zammler; Олег Рудковський, співзасновник Sovtes LTD; Владислав Притоманов, в. о. керівника сектору інфраструктури Офісу ефективного регулювання (BRDO); Михайло Оболонський, старший проектний менеджер Офісу реформ Кабінету міністрів України; Олег Міщенко, старший проектний менеджер Офісу реформ Кабінету міністрів України.

Час заходу: 30 травня, 09:30.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Васильківська 15/2, Центр обслуговування клієнтів "Делівері".

Для участі в круглому столі необхідно пройти онлайн-реєстрацію 

Акредитація ЗМІ обов’язкова. З питань акредитації пишіть на okozhukhina@delivery-auto.com.ua.