«Делівері» підбила підсумки сталої стратегії розвитку компанії за 2017 р.

За підсумками роботи за 2017 рік компанія «Делівері» (керуюча компанія у групі компаній Delivery Group) наростила обсяги вантажоперевезень на 22,6% у порівнянні з 2016 р., а частка адресного обслуговування зросла на 3,3%.

Значно збільшились і самі відправляння: середня розрахункова вага за однією декларацією збільшилася на 17,5%.

Одночасно з нарощуванням обсягів вантажообігу компанія продовжила розвивати клієнтську мережу: у минулому році послугами «Делівері» скористалися більш ніж 517 000 унікальних клієнтів, 90% з яких - представники малого та середнього бізнесу.

Стрімко розвивається представницька мережа компанії. Так, з січня по грудень 2016 року «Делівері» відкрила 41 представництво, включаючи склади за партнерською системою франчайзингу. Найбільша активність з розвитку мережі припала на західні області України, що пов'язано з економічною привабливістю даного регіону.

Основні показники безпеки вантажоперевезень у компанії, які обчислюються відкритими KPI, склали: 0,0061% або 1 місце з 16 393 – частка втрат, 0,1061% або 1 місце з 943 перевезень – частка пошкоджень.

Протягом 2017 року компанія продовжила розширювати цифрові можливості для своїх клієнтів. На сайті «Делівері» був реалізований новий сервіс з розрахунку вартості: калькулятор у двох версіях - розширений та light - надали можливість калькуляції за основними типами відправлень: посилки та документи, вантажі, палети, галузеві тарифи. Light версія також була оновлена для мобільних додатків. За відгуками клієнтів компанії новий сервіс зробив прорахунок вартості більш швидким та зручним.

Наступним етапом digital-оновлень стало виписування квитанцій з калькулятору, а також ведення режиму шаблонів квитанцій та збереження рахунків.

Окрім діючого сервісу електронного документообігу M.Е.Doc «Делівері» запустила більш сучасний - «Вчасно». Інтеграція з особистим кабінетом клієнтів дозволила підписувати документи на сайті, спростивши таким чином взаємодію з компанією щодо завірення актів наданих послуг, актів звірок, договорів, листів та інших документів.

Постійне удосконалення особистого кабінету та розширення функцій призвело до зростання кількості його користувачів: за минулий рік кількість унікальних клієнтів зросла до 60 000  

З жовтня «Делівері» реалізувала на сайті мобільне робоче місце «Кабінет перевізника». Власникам найманого транспорту сервіс дозволив оперативно керувати рейсами, документообігом, контролем сплат, надав доступ до показників роботи автомобілів у режимі реального часу, а також запропоновувати транспорт до перевезень.

За неповний рік дії програми лояльності до «Клуб Delivery Group» підключилися 3100 головних організацій. Успішність проекту дає поштовх до активного його розвитку у 2018 році через розширення переліку послуг та доступних подарунків.

У 2017 році «Делівері» активно просовувала власний бренд та нарощувала бізнес-зв'язки: у цілому, компанія взяла участь у 8 виставках та конференціях, провела 2 бізнес-сніданки у Центрі обслуговування клієнтів.

У планах «Делівері» на 2018 рік основний акцент відведено своєчасності прибуття вантажів, чий показник планується довести до 90% (доставлення до складу) та до 94% (доставлення до адреси). За результатами 2017 року дані показники склали 83% та 91% відповідно. Як і у минулому році активно буде розширюватися представницька мережа компанії: з'являться 50 нових вантажних складів. Підвищення рівня безпеки перевезення вантажів буде досягнуто через зниження частки втрат до 0,002% та частки пошкоджень до 0,005%. «Делівері» продовжуватиме активний розвиток фінансових та страхових послуг, а також ІТ-сервісів для клієнтів.