«Делівері» знизила вартість оформлення квитанцій!

 

З 28 листопада 2016 року в компанії «Делівері» діють оновлені умови оформлення квитанцій на 1 ОВ (одиницю вантажу), що дозволяє клієнтам значно економити на перевезеннях.

За нових умов при оформленні квитанції в особистому кабінеті на сайті delivery-auto.com.ua користувач заплатить за послугу 2 грн. замість звичних 3 грн. А якщо клієнт оформить квитанцію через модуль 1С Delivery - вартість послуги буде знижена в 3 (!) рази і складе всього 1 грн.!

«Ми прагнемо надати клієнтам не просто якісний, а також і актуальний часу сервіс. Мобільні технології давно стали частиною нашого повсякденного життя: і вдома, і на роботі вони допомагають нам економити час. Разом із мобільними сервісами «Особистий кабінет» на сайті та «Модуль 1С Delivery» ми також надаємо клієнтам можливість знизити витрати на логістику. Досить просто оформити квитанцію на перевезення одним із зазначених засобів», - коментує генеральний директор «Делівері» Олена Лакатош.

Рішення переглянути тарифи на оформлення квитанцій було прийнято в компанії на основі аналізу попиту та відгуків клієнтів.

Нагадаємо, що Модуль 1С Delivery був розроблений «Делівері» у 2015 році - спільно з «BGS Solutions» - офіційним партнером компанії «1С» в Україні. Зовнішній модуль доставки створений для обміну інформацією з компанією «Делівері» через API та містить ряд переваг: зручне оформлення квитанцій в 1С, оперативне оформлення забирання вантажу, самостійний прорахунок вартості перевезення, простота встановлення та зняття заборони видачі, безпечна передача даних, завдяки відкритим і закритим API ключам, безкоштовне використання.

Найближчим часом «Делівері» готується презентувати оновлену версію модуля