«Делівері» - ексклюзивний партнер з перевезень 16-го Всеукраїнського Дня Логіста

Логістична компанія «Делівері» виступає ексклюзивним партнером з перевезень 16-ої Всеукраїнської практичної Master-зустрічі ТОП-менеджерів «XVI Практична конференція Всеукраїнський День Логіста 2016».

Понад 200 керівників логістики та директорів з ЗЕД виробничих підприємств і торговельних мереж, директори та менеджери з розвитку, керівники відділів продажів і маркетингу зібралися для обговорення практичних кейсів і свіжих трендів ринку.

Головною темою заходу цього року став «прорив у логістиці», що був досягнутий за допомогою максимальної гнучкості, швидкості, надійності в ланцюжку поставок і скорочення витрат.

У рамках 16-го Дня Логіста виступає керівник національного відділу продажів «Делівері» Юрій Растрьопін. У своєму спічі «Чим живе ринок логістики в Україні» експерт поділиться баченням стану та трендами ринку вантажоперевезень, що намітилися у 2016 р, а також прогнозами на 2017 р.

16-ий Всеукраїнський День Логіста проходить 25 листопада за адресою: м.Київ, вул. Молодогвардійська, 32 (Роял Конгрес Готель).