«Делівері» провела бізнес-сніданок «Розумна логістика: від виходу на нові ринки – до «останньої милі».

 

11 листопада в Центрі обслуговування клієнтів «Делівері» провела бізнес-сніданок «Розумна логістика: від виходу на нові ринки – до «останньої милі».

Компанія зібрала дуже сильний пул спікерів і експертів, які поділились практичними  знаннями у сфері страхування, логістики та міжнародних перевезень.

Віктор Барановський, керівник проектів Центру «Логістична майстерня» розповів про своє бачення ролі «останньої милі» у побудові логістичного ланцюжка підприємства. Його доповідь була підкріплена практичними прикладами директора департаменту адресної логістики «Делівері» Антона Бондарчука, який розповів про якісні зміни в адресній логістиці компанії в 2016 р. Так, наприклад, тільки за останні 10 місяців поточного року обсяги доставок по компанії зросли на 17% і склали 23% від загальних перевезень, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. Продовжує зростати і частка заборів вантажу. Якщо роком раніше 22% вантажів, які перевезла компанія «Делівері», забиралось з адреси клієнта, то у ІІІ кварталі 2016 ця частка склала 25%.

Генеральний директор страхової компанії «Кворум» Олена Мироненко поділилася своїм досвідом у сфері страхування вантажів, а також розповіла учасникам бізнес-сніданку про те, як правильно обрати страхову компанію, на які нюанси звертати особливу увагу при укладанні договорів страхування.

Дмитро П'ятницький, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності та консалтингу Торгово-промислової палати України розповів про перспективи виходу українських компаній на європейські ринки, а також способи подолання супутніх питань експорту й імпорту.

Найбільш очікуваним виступом бізнес-сніданку стала доповідь керівника проектів з розвитку «Делівері» Олександра Ільницького. Презентований їм сервіс по замовленню і доставці з інтернет-магазинів США – Delivery-Shop – викликав непідробну цікавість з боку аудиторії. «Головна відмінність сервісу Delivery-Shop від існуючих аналогів – повна інтеграція з американськими інтернет-магазинами, що дозволяє клієнту моментально здійснювати покупки на сайті без копіювання посилань і знань англійської мови», - підбив підсумки Олександр.

Довідка:

Центр обслуговування клієнтів «Делівері» є безкоштовним професійним комунікаційним майданчиком для клієнтів і партнерів компанії, лідерів ринку, національних і міжнародних експертів. Щомісяця в Центрі обслуговування проводяться бізнес-конференції, форуми та професійні майстер-класи, з детальною інформацією про які  можна ознайомитися на окремій сторінці сайту.