«Делівері» запрошує на бізнес-сніданок «Розумна логістика: від виходу на нові ринки - до« останньої милі»

 

11 листопада, 11:00 у Центрі обслуговування клієнтів «Делівері» проведе бізнес-сніданок «Розумна логістика: від виходу на нові ринки - до« останньої милі ».

Досвідом поділяться - керівник проектів Центру «Логістична майстерня» Віктор Барановський, директор департаменту з питань зовнішньоекономічної діяльності та консалтингу Торгово-промислової палати України Віталій Гордина, генеральний директор СК «Кворум» Олена Мироненко, керівник проектів розвитку «Делівері» Олександр Ільницький, директор департаменту адресному логістики «Делівері» Антон Бондарчук.

Головні теми, які будуть порушені на зустрічі, стосуються виходу українських компаній на європейські ринки і супутніх питань імпорту та експорту, ролі «останньої милі» в логістиці при формуванні лояльності клієнтів, особливостей страхування вантажів. В рамках бізнес-сніданку пройде презентація нового продукту «Делівері» - Delivery-Shop - єдиної платформи для замовлень і доставки товарів з інтернет-магазинів США та Китаю.

Серед гостей: представники малого, середнього і великого бізнесу з галузей промисловості, агросфери і фінансових інвестицій.

Для попередньої реєстрації на бізнес-сніданок звертатися по тел .: (050) 344-47-44.

Чекаємо Вас за адресою: м.Київ, вул.Велика Васильківська 15/2.

Програма бізнес-сніданку тут