«Делівері» виступає Партнером конференції ЗТПП

Логістична компанія «Делівері» виступає офіційним партнером конференції «Безпечні вантажні перевезення в умовах санкцій РФ», що була організована Запорізькою торгово-промисловою палатою.

Серед ключових питань для обговорення – проблеми та шляхи їх вирішення в умовах відміни зони вільної торгівлі з Російською Федерацією та блокади транзита в країни Середньої Азії; перспективи транспортних коридорів України: Середня Азія – Китай, «шовковий шлях» України – Грузія – Азербайджан – Казахстан – Китай; структурні зміни у зв'язку зі створенням ПАТ «Укрзалізниця» та особливості створення ринку операторських послуг на залізниці; транзит автомобільним транспортом українських товарів через територію Росії, транзит через Республіку Беларусь.

Спікери конференції – віце-президент ТПП України Сергій Свистиль, заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян, представники профільних департаментів «Укрзалізниці», Української логістичної асоціації, Асоціації міжнародних автоперевізників, логістичних та експедиторських компаній.

Компанія «Делівері» представляє свій доклад «Аутсорсинг міжнародних перевезень під ключ для українських виробників. Транзит вантажів у Казахстан через Грузію і Азербайджан».

Конференція проходить 25 лютого за адресою: м Запоріжжя, бул. Центральний 4, каб. 223 (ЗТПП).