У третьому кварталі «Делівері» збільшила обсяги перевезеного вантажу на 15%

В рамках клієнтської програми «Тарифні плани» «Делівері» надала можливість клієнтам самостійно формувати тарифи на перевезення в залежності від кількості вантажу в місяць і відповідного тарифного плану.

За 6 місяців дії масштабна програма з оптимізації витрат на логістику привернула нових і допомогла діючим клієнтам значно збільшити свої перевезення. Система «Тарифні плани Делівері» демонструє високу ефективність у розвитку клієнтів.

Запропоновані компанією варіанти поєднання тарифів і знижок сприяли активному зростанню кількості клієнтів тарифних планів «Розвиток» і «Максимум». За результатами третього кварталу кількість користувачів зазначених планів зросла на 19% і 34% відповідно.

На фоні загального розвитку бізнесу клієнтів, «Делівері» констатує процес значного збільшення клієнтських відправок. У порівнянні з другим кварталом 2015 тоннажність перевезеного на місяць вантажу збільшилася на 15%. Суттєва перевага при відправці великих партій вантажу корпоративні клієнти «Делівері» побачили у використанні паллетного прайсу і вагового тарифу. Таким чином, можливість економії на перевезеннях стала доступна і клієнтам, які відправляють вантаж на палетах, і користувачам, що здійснюють відправки на загальних підставах.

 «Наша основна мета - це турбота про клієнта з тим, щоб максимально знизити його витрати на логістику при одночасно відмінному сервісі, - коментує генеральний директор« Делівері »Олена Лакатош. - Ми чудово розуміємо, що розвиток нашого клієнта є невід'ємною частиною нашого власного розвитку.»

Ми будемо продовжувати ділитися з Вами інформацією про динаміку розвитку проекту «Тарифні плани» і нові досягнення компанії.

З питаннями та пропозиціями щодо розвитку проекту «Тарифні плани» Ви можете звертатися за адресою електронної пошти com-office@delivery-auto.com.ua.