Компанія Delivery роздає подарунки за заповітне «ХОЧУ!»

Логістична компанія Delivery підвела підсумки акції «Замов собі подарунок» і нагородила переможців персонально обраними ними призами.

На початку весни компанія «Делівері» оголосила про старт масштабної акції для своїх клієнтів. Кожному, хто мав бажання прийняти участь в акції було достатньо зареєструватися, вказати бажаний подарунок і своє виразне «ХОЧУ!» в тексті SMS -повідомлення або в електронному листі. Після такої нехитрої процедури учасникам залишалось продовжувати отримувати вантажі через відділення компанії, заробляти бали за кожне щасливе отримання, і обмінювати їх на бажані подарунки.

 «Кожен клієнт для нас – це Клієнт з великої літери: зі своїми перевагами, бажаннями і смаками. Саме тому ми відмовились від «знеособлених» проектів зі стандартними призами, і запустили акцію, в якій учасник сам обирає нагороду, яка до вподоби. Нас приємно здивували результати, але ще більше – та кількість вдячних відгуків, які отримала компанія від клієнтів після завершення акції» , - прокоментувала  Катерина Гришина, керівник відділу маркетингу компанії «Делівері»

За чотири місяці проведення до акції «Замов собі подарунок» долучилося більше півтисячі людей, 370 (!) з яких стали власниками бажаних призів.

Цікаві факти про акцію:

  • 580 клієнтів взяли участь в акції
  • 370 клієнтів стали переможцями
  • Електрочайник, вентилятор та підлогові ваги – ці подарунки в топі серед найбажаніших подарунків   
  • Електродриль – найнезвичайніший подарунок акції
  • Телевізор 43  – найцінніший подарунок акції

Шановні клієнти!

За додатковою інформацією щодо акції Ви можете звернутися до Суховєєвої Галини за телефоном 067 623 00 86