Компанія "Delivery" впроваджує оновлені тарифи на транспортно-експедиційні послуги

Шановні клієнти! 

 

З 01 червня 2021 р компанія "Delivery" впроваджує оновлені тарифи на транспортно-експедиційні послуги. Зміни відбудуться в тарифікації перевезень вантажу на загальних умовах, вантажу посилкового й палетного формату та  вантажу в рамках перевезень за галузевими тарифами "Автомотопрайс" та "Верховий вантаж". Вартість перевезень збільшиться варіативно, але не більше ніж 5%. Інші тарифи залишаються без змін.  Додатково ознайомитися з тарифами компанії можна за посиланням: Тарифи - Delivery (delivery-auto.com)

Перегляд тарифної політики "Delivery" обумовлено низкою причин: прискореними темпами росту споживчих цін та рівня інфляції  в 2021 р. (індекс інфляції  +4,8% за 4 місяці 2021 р);  підвищенням вартості дизельного палива на 11,3% (з 24,57 грн до 27,36 грн за 1 л) та ростом реальної заробітної плати в Україні (+6,7% у березні 2021 р: https://index.minfin.com.ua/labour/salary/index/2020/).

Також, у зв'язку з ростом обсягів вантажоперевезень компанія "Delivery" значно розширює площі складських приміщень. Так, з 01.06.2021 р. буде відкрито новий термінал класу "А" в м. Львів на 11 тис.м2 та 40 машино-місць під вантажні автомобілі, що дозволить значно прискорити процес вивантаження й завантаження вантажу та вибудувати нові прямі маршрути руху автотранспорту. Зокрема, збільшено площі складських приміщень термінального типу у м. Київ, Полтава, Вінниця, Хмельницький. В найближчий час буде збільшено площі терміналів у м. Дніпро, Харків, Дружківка та Кременчук.

Компанія "Delivery" продовжує нарощувати географічну присутність у регіонах та відкривати нові представництва, забезпечує нові відділення касами "Післяплати" (наразі їх 240), впроваджує нові додаткові сервіси у мобільному додатку та покращує функціональність й розширює можливості зручної роботи користувача в особистому кабінеті на сайті компанії, забезпечуючи високий рівень  захисту та збереження   персональних даних клієнтів; плідно працює над підвищенням рівня кваліфікації співробітників представництв, що дозволить значно підвищити якість надання транспортно-експедиційних послуг компанії. Відстежуйте новини та акції на сайті компанії й у мобільному додатку "Delivery".   

Дякуємо за розуміння та чекаємо вас у відділеннях  "Delivery"! Разом 20 років!