«Автоцивілка» просто! Обмінюйте бали на страховку ОСЦПВ



Iз 27 липня Delivery Group розширила дію Програми Лояльності. В рамках Партнерства зі страховою компанією «Кворум» клієнти «Делівері» отримали можливість обмінювати бали на страховку ОСЦПВ (Автоцивілка).

Умови оформлення електронного полісу підбираються індивідуально для кожного клієнта в залежності від Вашого регіону та особливостей транспортного засобу.

Для того, щоб обміняти бали на електронний поліс ОСЦПВ необхідно зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті delivery-auto.com, а також зареєструватися в програмі лояльності «Клуб Delivery-Group».

Участь у Програмі Лояльності Delivery Group гарантує додаткові привілеї серед яких: оплата перевезень балами, участь в профільних бізнес-сніданках «Делівері», а також зовнішніх логістичних конференціях та форумах, обмін балів на цінні подарунки, сертифікати та рекламні прояви на складах компанії.

Отримати додаткову консультацію з питань Програми Лояльності, а також дізнатись, як обміняти бали на поліс ОСЦПВ (Автоцивілка), можна за телефоном - 050 474 73 44

Детальніше про програму лояльності тут.