"Делівері" запустила "Будівельний прайс"

З 23 липня логістична компанія «Делівері» запускає тариф «Будівельний прайс», реалізований в рамках галузевого рішення для виробників і дистриб'юторів будівельних, ремонтних та оздоблювальних матеріалів.

«Будівельний прайс» поширюється на відправку: драбин, рідких будівельних матеріалів (лаків, фарб, грунтовки, клею, шпаклівки, затирки), сипучих сумішей в мішках, профілів, плінтусів, стільниць, ламінату та паркету, плитки, звукоізоляційних матеріалів, різного виду сіток (рабиця, оцинкована і т.д.), підвісних / гіпсових стель, гофротруб для електрики, а також зливних та каналізаційних пластикових труб.

В рамках дії тарифу встановлюється єдина ціна на доставку будівельних товарів по Україні, а оплата відбувається за одиницю вантажу. Важливою перевагою «Будівельного прайса» є також скасування оплати за оформлення квитанції.

«Ринок будівельних матеріалів став поступово відновлюватися після випробувань 2014 року, зазнав ряд істотних змін, що торкнулися його структури, і став повертатися до колишніх обсягів продажів, - коментує генеральний директор «Делівері» Олена Лакатош. - За останні роки будівельна галузь отримала новий виток розвитку: сьогодні в Україні виробляється переважна частина будівельних матеріалів, необхідних для зведення будинків. Великий обсяг ринку займають місцеві фасадні, зовнішнє заскління, системи інженерії, труби, кабелі, електрика і навіть ліфтове обладнання. Так як вартість логістики окремих матеріалів, враховуючи їх об'ємно-вагові характеристики, досить висока, ми вирішили розробити і запустити окремий проект для здешевлення перевезень будівельних матеріалів. У глобальному ж сенсі «Будівельний прайс» - це проект нашої підтримки будівельної галузі України».

З тарифами "Будівельного прайсу" можна ознайомитись тут.