Delivery Group відкриває сезон професійних бізнес-сніданків 2018р.

Анонс заходів на 1-2 квартали поточного року вже доступний для перегляду та реєстрації на сайті «Делівері».

У рамках щомісячних бізнес-сніданків компанія надає можливість безкоштовно здобувати знання, а також підвищувати кваліфікацію в питаннях логістики і дотичних з логістикою сферах.

Різноманітна щодо наповнення програма заходів може бути цікава підприємцям і власникам бізнесу, керівникам відділів логістики, фахівцям в області закупівель і постачання, а також менеджерам з логістики.

Програма найближчих бізнес-сніданків включає:

15 лютого 2018 року - «Клієнт - транспортна компанія - перевізник. Ефективна взаємодія в забезпеченні якісної логістики через портал перевізника «Делівері»

22 березня 2018 року - «Оптимізація витрат на логістику: досвід використання інструментів економії за типами вантажів»

22 квітня 2018 року - «Юридичні та податкові аспекти зовнішньо-економічної діяльності»

24 травня 2018 року - «Від виробництва в Україні - через полицю на Amazon - до кінцевого покупця. Як виробникам меблів вийти на європейський ринок?»

14 червня 2018 року - «Можливо, Ваші конкуренти вже роблять ЦЕ! Електронний документообіг як інформаційна безпека. Кейс «Делівері» і «Вчасно»

Традиційно бізнес-сніданки проводяться в Центрі обслуговування клієнтів «Делівері» за адресою: м.Київ, вул. Велика Васильківська 15/2.

Ідея створення майданчика - в можливості тристоронніх зустрічей бізнесу - держави - суспільства (клієнта). «Делівері» стала першою компанією ринку перевезень, що відкрила в 2015 році подібний логістичний хаб в Україні. За 2 роки в центрі обслуговування клієнтів було проведено понад 20 бізнес-сніданків з аудиторією в 600 чоловік.

«Активний розвиток Delivery Group дав розуміння необхідності живого спілкування фахівців компанії з клієнтами. Можна сказати, що наші бізнес-сніданки - це ділові зустрічі «без краваток», коли можна не тільки отримати корисний контент, але і задати питання будь-якому ТОП-менеджеру «Делівері» », - прокоментувала Катерина Гришина, директор із розвитку «Делівері».

Із анонсами майбутніх заходів можна ознайомитися тут.