«Делівері» запрошує на Бізнес-Сніданок «Нові логістичні тренди»

27 квітня, об 11:00 в Центрі обслуговування клієнтів «Делівері» пройде бізнес-сніданок «Нові логістичні тренди: фінансовий розвиток і поштовий форвардінг».

Досвідом поділяться: комерційний директор «Делівері» Катерина Гришина, керівник відділу продажів ЗЕД «Делівері» Олександр Ільницький. Спеціальним гостем і спікером виступить Марія Григорак, президент асоціації «Український логістичний альянс», зав. кафедри логістики НАУ.

Основними темами бізнес-сніданку стануть обговорення парадоксу ринку логістичних послуг та шляхи розкриття потенціалу, будуть розкриті актуальні проблеми доставки товарів покупцям іноземних інтернет-магазинів і пропозиції щодо їх вирішення.

В рамках бізнес-сніданку буде представлена ​​тема нових можливостей в логістичних компаніях і презентована нова фінансова послуга від компанії «Делівері».

На бізнес-сніданку у клієнтів буде можливість поспілкуватися з топ-менеджментом компанії, керівниками департаментів і відділів, заздалегідь подавши заявку на зустріч через «Електронну приймальню».

Відвідування бізнес-сніданку наддасть Вам можливість отримати відповіді і пропозиції на питання, які Вас цікавлять, ознайомитися з новими послугами, які пропонує компанія.

Для попередньої реєстрації на бізнес-сніданок звертатися за тел.: (050) 344-47-44.

Чекаємо на Вас за адресою: м Київ, вул. Велика Васильківська 15/2. Програма бізнес-сніданку тут