«Делівері» провела бізнес-сніданок «Перший логістичний центр обслуговування клієнтів»

14 листопада в сучасному логістичному Центрі обслуговування клієнтів «Делівері» пройшов перший бізнес-сніданок для клієнтів.

Зустріч носила унікальний характер відкритої дискусії. У рамках презентації першого в Україні логістичного Центру обслуговування «Делівері», компанія презентувала нові послуги та сервіси, що були запущені в останні кілька місяців - Модуль доставки для 1С, оптимізований проект з внутрішньоміської логістики, тарифні плани, палетні борти, розширений Особистий кабінет, а також відкриті KPI. Клієнти мали можливість поставити актуальні і гострі питання, поділитися власним досвідом співпраці і залучитися до процес формування потенційних проектів «Делівері».

Учасники бізнес-сніданку змогли відкрито поспілкуватися з генеральним директором компанії Оленою Сергіївною Лакатош, комерційним директором Катериною Гришиною, а також іншими керівниками підрозділів «Делівері».
Всі відвідувачі Центру обслуговування клієнтів у цей суботній день отримали ексклюзивний подарунок від компанії - безкоштовні послуги персонального менеджера, який буде цілком вести клієнта в «Делівері».
Перший бізнес- сніданок - це початок масштабного проекту з проведення щомісячних бізнес-зустрічей, форумів і конференцій в Центрі обслуговування клієнтів.

З питань відвідування заходів, що проводяться в Центрі обслуговування клієнтів, Ви можете звертатися за тел. 067 553 75 51, або на електронну пошту presscenter@delivery-auto.com.ua.
«Делівері» зробила ще один впевнений крок на шляху до європейського сервісу!