Потрійна удача від "Делівері"

У першій половині грудня "Делівері" підвела підсумки акції "ЗаВантаж Удачу!", яка так сподобалася українцям. На цей раз фортуну на собі випробували мешканці міст Дніпропетровської, Рівненської та Херсонської областей.

Святкова акція «ЗаВантаж Удачу!» від «Делівері» тривала в період із 3 листопада по 3 грудня 2014 року. Протягом місяця кожен відправник, який скористався послугами компанії у Костополі, Новомосковську або Скадовську, мав можливість виграти одну з трьох аутентичних кавоварок Delonghi. Головною умовою участі стало підтверджене користування послугами "Делівері" та виконання декількох нескладних правил.

У встановлений період часу клієнт повинен був зареєструвати номер товарно-транспортної накладної з поміткою «ЗаВантаж Удачу!» через SMS-повідомлення, електронний ящик або офіційну сторінку компанії в Facebook. Надіслані до 23:59 номери квитанцій брали участь у розіграші подарунків наступного дня.

У середу, 3 грудня пройшов фінальний розіграш призів серед учасників акції. Жеребкування проходило при безпосередній присутності та участі топ-менеджерів компанії. У підсумку, головні призи відправилися в Костопіль до Буряка Романа Володимировича, у Новомосковськ ─ до Резніченко Євгена Миколайовича, у Скадовськ ─ до Рябікіна Дмитра Вікторовича.

Прес-служба «Делівері» від усієї душі вітає переможців акції! А тим, кого цього разу вдача обійшла стороною, не варто засмучуватися - у новому році "Делівері" приготувала для Вас нові акції!

Факти про акції:

  • 45 подарунків було вручено за період акції
  • Титул «Найбільш везучий» отримав клієнт, що виграв за період акції 7 подарунків
  • Титул «Найбільш активний» отримав клієнт, що зареєстрував у акції 23 квитанції
  • За збігом обставин 3 супер-переможця з 3 міст виявилися найбільш активними (тими, хто надіслав максимальну кількість квитанцій)