«Делівері» підбила підсумки 3-ого кварталу 2020 р.

Третій квартал складно назвати посткарантинним, так як пожежі на сході України, зонування регіонів МОЗом істотно ускладнювали логістичним компаніям процес організації перевезення вантажів та забезпечення своєчасності доставки.  Компанія «Делівері» не стала в цьому відношенні винятком, проте, основні показники ефективності за підсумком  3-го кварталу дещо зросли.

На 16% збільшився загальний вантажообіг, а в його структурі найбільший приріст досягнуто в транспортуванні вантажів понад 30 кг (+17,5%) та палетного формату перевезень (+6%). Тенденція розвитку транспортно-експедиційних послуг черговий раз підтверджує лідерство «Делівері» в ніші великогабаритних перевезень.

Ріст вантажообігу зумовлює необхідність впровадження якісних та кількісних змін на терміналах обробки вантажів. Так Компанія додатково розширює площі складських приміщень, забезпечує їх додатковою навантажувально-розвантажувальною технікою та обладнанням і розширює штат працівників.

Однією з задач в повсякденній роботі Компанії є мінімізувати втрати та пошкодження вантажу при його транспортуванні. Більш ніж на 60% за обома показниками нам вдалося досягнути успіху в 3-му кварталі, що природним чином призвело до збільшення кількості клієнтів задоволених сервісом (+7%) та  готових рекомендувати компанію Делівері (+3,5%), а завдяки оптимальності страхових тарифів і швидкості виплат за страховими випадками СК «КВОРУМ», кількість застрахованого вантажу Компанії зросла на 27%.

Новою конкурентною перевагою стала послуга забору вантажу з металобаз автомобілями з боковим, верхнім та заднім завантаженням в містах-мільйонниках: Києві, Дніпрі та Харкові. У планах на четвертий квартал - охопити даною послугою більшість міст-мільйонників.

У 3-му кварталі компанія також приділила увагу автоматизації процесів, запустивши послугу доставки та забору вантажу за допомогою Telegram та  Viber комунікаторів.

Зростає і кількість представництв Компанії . Так, з початку року на 79 представництв збільшилась наша  географічна присутність і, станом на 01.10 налічується 418 по всій території України. Приймаючи активну участь у виставці «Франчайзинг-2020», «Делівері» ще раз наголосили про свою відкритість активним перемовинам щодо партнерського відкриття представництв.

«У карантинний або, точніше буде сказати, посткарантинний період, дуже складно не тільки утримувати бізнес на певному рівні, а й направляти частину своєї уваги на його розвиток, пошук нових шляхів якісного вдосконалення, швидкої адаптації  до вимог клієнтів, ринку та зовнішніх обставин» -  коментує підсумки третього кварталу генеральний директор компанії Олена Лакотош, - і, квартал за кварталом, нам вдається показувати зростаючий тренд завдяки злагодженій роботі нашого колективу, вмінню прорахувати ризики, введенню нових, оптимальних тарифів і послуг, а також постійній турботі про наших клієнтів».