На сайті «Делівері» з'явилася сторінка з рекомендаціями щодо належного упакування вантажу

Шановні клієнти!

Із 12 вересня на сайті «Делівері» запущена сторінка з рекомендаціями щодо належного упакування вантажу. Головна мета даної пам'ятки - інформаційна допомога клієнтам у підборі правильного упакування вантажу з використанням відповідних матеріалів, які забезпечать цілісність вантажу протягом усього перевезення.

Так як відповідальність за належне упакування завжди несе відправник, а вантажі іноді долають тисячі кілометрів, перш ніж опиняться в руках адресата, професійні рекомендації від логістичної компанії є найбільш цінними для клієнтів.

Так, весь перелік можливих відправлень на сторінці згрупований по 8 категоріям вантажу, серед яких: авто-, вело-, мото-; побутова техніка та оргтехніка; меблі; обладнання; промислові товари; будматеріали; тара і упаковка; товари для дому. Окремо в кожній із категорій представлений розширений перелік типів вантажу - чим конкретніше буде задано пошук - тим більш коректну рекомендацію отримає клієнт. Пам'ятка була продумана, у тому числі, і з урахуванням кількості вантажу, що перевозиться - наприклад, різного доупакування вимагатиме вантаж посилкового формату, збірний вантаж або палета.

Ознайомитися з рекомендаціями щодо належного упакування вантажу можна ТУТ.

Компанія «Делівері» прагне, аби Ваші вантажі були доставлені вчасно і в повному обсязі!