«Делівері» оновила голосове меню

«Делівері» - керуюча компанія «Delivery Group» - оптимізувала голосове меню. Зокрема, компанія створила можливість прийому дзвінків по окремим гілкам для клієнтів компанії і постачальників послуг.

Додаткова телефонна лінія дозволила розподілити вхідні дзвінки, розвантаживши основний номер контакт-центру для клієнтів - 0 800 509 509.

В оновленій системі найбільш затребувана інформація для діючих клієнтів розділена по блокам: інформація по квитанції, адресний забір і доставка вантажів, скарга / подяка, послуги компаній Delivery Group, Особистий кабінет. Таким чином забезпечений прямий контакт клієнтів із профільними фахівцями для ефективного вирішення операційних питань, розгляду пропозицій, отримання інформації.

Потенційні клієнти «Делівері» можуть безпосередньо замовити комерційну пропозицію, запропонувати участь в тендері, або укласти договір про співпрацю.

Таким чином, меню стало більш простим і зручним, запропонувало широку функціональність самообслуговування, значно скоротило час для зв'язку з профільним фахівцем, дозволило самому абоненту керувати контактом з компанією.

«Завдяки новому голосовому меню нам вже вдалося знизити навантаження на контакт-центр на 30% і скоротити час очікування клієнта на лінії, - прокоментувала генеральний директор« Делівері» Олена Лакатош. - Оновленню голосового меню передувало тривале дослідження поведінки клієнтів, які звертаються до нас в контакт-центр. Ми впевнені, що нововведення істотно підвищать ефективність комунікації «Делівері» з нашими клієнтами».