«Делівері» запустила новий режим виписування квитанцій

«Делівері» представляє оновлені можливості з online-виписування квитанцій для клієнтів, що скорочують час на відправлення. Раніше функція була доступна лише через Особистий кабінет компанії. Тепер же електронним оформленням квитанцій можна скористатися під час розрахунку вартості перевезення на сайті delivery-auto.com.

Для цього через розділ «Розрахунок вартості» слід перейти до розширеного калькулятора. Після внесення базової інформації щодо типу доставляння, дати та маршруту перевезення слід обрати категорію відправлення – «Посилки та документи», «Вантаж», «Палети» або «Галузевий тариф». За необхідності зазначити додаткові відомості щодо заявленої вартості, післяплати та додаткови послуг.

Після розрахування вартості відправлення натиснути «Продовжити оформлення» та внести відомості про відправника та одержувача. На цьому етапі можна створювати як квитанції, так і їх шаблони. При створенні квитанцій чернетка потрапляє до реєстру зарезервованих квитанцій, що відкривається у вікні монітора з правого боку. Тут знаходяться всі створені, але не завершені клієнтом квитанції, повернутись до яких можна у будь-який час. До фінального оформлення слід обрати одну або одразу декілька, натиснути «Завершити».

Якщо користувач часто використовує типове оформлення, у новому режимі наявна функція створення шаблонів квитанцій, які теж доступні до редагування. Використання шаблонів значно прискорює процес виписування квитанцій для клієнтів, звільнюючи час для розвитку основних бізнес-процесів.

Після роздрукування оформленої квитанції вантаж готовий до відправлення на складі або адресного забирання.

Новий режим виписування квитанцій спочатку буде працювати паралельно зі звичним виписуванням в Особистому кабінеті. Стадії повного переходу для зручності клієнтів в «Делівері» відведено близько двох тижнів.

Найближчим часом буде також запущене виписування квитанцій з мобільного додатку «Делівері».

Ознайомитись з відеороликом про новий online-режим виписування квитанцій можна тут.