Компанія «Делівері» відкрила 50 нових відділеннь

Компанія «Делівері» відкрила нові відділення:

Березень:

Квітень:

Травень:

Червень:

Липень:

Серпень:

Вересень:

Жовтень:

Листопад: 

Грудень:

У планах на 2016 рік запуск більш ніж 50 нових вантажних відділень у містах, у яких компанія не була представлена раніше. Великі відділення будуть відкриватися у безпосередній близькості до виробничих та дистриб’юторських центрів, великих компаній з сектору рітейлу. Частина відділень буде запущена власними силами, частина – за партнерською програмою франчайзингу. Таким чином, до кінця 2016 року «Делівері» розширить мережу вантажних відділень до 280-ти.

Розширення кількості відділень та продовження часу їх роботи є важливою стратегічною складовою присутності компанії на ринку.

У минулому році ми значно розширили можливість клієнтів з отримання посилок та вантажів до 30кг. Запустивши доставлення у більш ніж 1400 поштоматів «Приватбанк», ми запропонували гарну альтернативу представництвам формату В2С та покрили частину регіонів, у яких склади «Делівері» були відсутні. Сьогодні ми також розробляємо зовсім новий формат відділень для сервісного обслуговування сегменту аудиторії, який був охоплений раніше», - прокоментувала Олена Лакатош, генеральний директор «Делівері».