Березень дарує ВАГомі Вигоди!

Шановні клієнти!

Незважаючи на складності, які іноді приходять та іноді привносяться ззовні, сьогодні всі ми отримуємо нові можливості для розвитку. В компанії «Делівері» ця весна розпочалася зі справжніх оновлень. У зв’язку з підвищенням цін на дизельне паливо більше ніж на 60%, ми переглянули тарифну політику надання послуг компанії і з 1 березня підвищили тариф в категорії «склад-склад» на 10%.

Водночас для всіх наших клієнтів ми розробили унікальні рішення, які направлені на економію та оптимізацію витрат на логістику.

У період із 16 до 31 березня компанія запустила велику акцію «ВАГомий тариф»! В основі тарифу – розрахунок доставки вантажу в залежності від його ваги.

Це означає, що будь-яка знижка, яку вже має клієнт, автоматично збільшується на додатковий відсоток у залежності від ваги вантажу:

+ 5% знижки по декларації отримує клієнт, при відправленні вантажу вагою 100 – 299 кг, або 0,41-1,22 м3

+ 7% знижки по декларації отримує клієнт, при відправленні вантажу вагою 300 – 499 кг, або 1,23-2,03 м3

+ 10% знижки по декларації отримує клієнт, при відправленні вантажу вагою 500 та більше кг, або понад 2,04 м3

У деяких випадках сумарна знижка («ВАГомий тариф» + існуюча знижка) може досягати 30%!

Ця акційна пропозиція вигідна при плануванні витрат на логістику, коли діє головне правило економії при одночасному відправленні великої кількості вантажу.

 «Вези важче – плати легше!» - цей слоган є яскравим підтвердженням ідеї Акції!

Нагадаємо, що 1 березня компанія «Делівері» ініціювала спеціальну пропозицію «Економне перевезення». Спрямована на зменшення витрат наших клієнтів на логістику, послуга гарантовано заощаджує до 10% стандартної вартості вантажоперевезення. Середній термін доставки за економним тарифом збільшується на 24 години.

Березень дарує справді ВАГомі вигоди, а ми завжди турбуємося про добробут наших клієнтів!