«Делівері» приймає участь у FMCG Industry Forum 2015

Логістична компанія «Делівері» приймає участь в FMCG Industry Forum 2015 – головній платформі FMCG – нетворкінгу України.

У цьому році форум присвячено «Роздрібній торгівлі в особливий період». Серед ключових тем бізнес-заходу будуть розглянуті: глобальні тренди і локальні перспективи розвитку роздрібної торгівлі, сценарії розвитку ситуації на ринку товарів широкого вжитку України, стратегія мультинаціональних компаній у період кризи, а також перспективи виходу на європейські ринки для українських товаровиробників.

FMCG Industry Forum щорічно збирає на своєму майданчику ритейлерів, постачальників і дистриб’юторів товарів щоденного використання з метою обговорення проблем галузі, вирішення питань співпраці постачальників із роздрібними мережами і обміном практичним досвідом вдосконалення системи продажів, інноваціями, методами і особливостями просування товарів щоденного попиту в Україні.

«Делівері» на FMCG Industry Forum 2015 представляє Глобенко Наталія (начальник відділу міжнародного постачання вантажів) і Літвінов Павло (менеджер із роботи з корпоративними клієнтами).

Бізнес-захід відбувається 24 лютого в м. Київ, готель «Опера», за адресою: вул. Б. Хмельницького, 53.