«Делівері» запустила сервісного бота для Facebook Messenger

Логістична компанія «Делівері» запустила сервісного чат-бота, за допомогою якого можна розраховувати вартість перевезення, відстежувати відправлення, шукати представництва на мапі, замовляти адресний забір або доставку, безпосередньо спілкуватися з оператором компанії.

Завдання бота - поліпшити комунікацію клієнтів із «Делівері». Цифровий помічник працює за принципом діалогу з клієнтом.

У меню чат-бота користувач має доступ до 7 основних розділів: «Тарифи», «Квитанції», «Калькулятор», «Пошук представництв», «Забір / доставка вантажу», «Акції», «Чат з оператором». Для того, щоб почати розмову, відвідувач офіційної сторінки Делівері в Facebook повинен сам звернутися до чат-боту, натиснувши на кнопку «Повідомлення», і вибрати розділ, що цікавить. При роботі з мобільного пристрою можна безпосередньо зайти в Messenger. У верхньому рядку пошуку ввести deliveryauto. При зверненні до головного меню вікна вибрати потрібну опцію.

«Під час масової діджиталізаціі час стає головним ресурсом. Для того, щоб нашим клієнтам не доводилося витрачати його на пошук потрібної інформації - основні сервіси та функції ми вивели в Facebook Messenger. Впевнена, що чат-бот полегшить і прискорить замовлення послуг», - прокоментувала генеральний директор «Делівері» Олена Лакатош.

Нагадаємо, кількома тижнями раніше в «Делівері» був запущений чат-бот для Telegram.