«Делівері» та Prom.ua запустили спільний проект!



Компанія «Делівері» та Prom.ua пропонують клієнтам відправляти товари за зниженими тарифами, використовуючи спеціальну пропозицію на знижку.

Відтепер покупці на Prom.ua можуть скористатися послугою доставки через «Делівері» зі знижкою - 10% безпосередньо на сторінці товару, що цікавить. Достатньо під час оформлення замовлення на сайті маркетплейсу обрати спосіб доставки «Делівері» (знижка - 10%) та очікувати на товар на обраному представництві компанії. Серед переваг для покупців - перевірені продавці на сайті найбільшого торгівельного майданчику в Україні та вигідна ціна на доставку товару.

Обрати доставку «Делівері» покупець може лише в тому випадку, якщо продавець підключив необхідний додаток в Особистому кабінеті на  Prom.ua.  

Продавці на Prom.ua під час підтвердження замовлення покупцеві генерують купон зі знижкою на доставку «Делівері», скористатися яким можуть двома способами: під час відправки товару на складі, або під час онлайн-оформлення квитанції в Особистому кабінеті. Крім того, оформлюючи відправлення на сайті delivery-auto.com в Особистому кабінеті, продавець може економити час та швидше відправляти товар з відділення «Делівері». Детальніше про переваги для продавців та покупців тут.

Обирайте товари на Prom.ua - економте на логістиці, доставляючи «Делівері»!