«Делівері» оновлює тарифи на перевезення по Україні

З 1 квітня логістична компанія «Делівері» оновлює тарифи на доставляння по Україні. Зокрема, змінюється вартість на перевезення вантажів понад 30 кг. Середнє підвищення тарифів даної категорії становить 5%, в залежності від напрямку, що відповідає тарифній зоні. Мінімальна вартість 1 кг вантажу за тарифною зоною «СТ» - від 1,77 грн.

Компанія також передивилася деякі тарифи на адресне обслуговування клієнтів, в містах, де наявні склади «Делівері». Зміни торкнулися великих перевезень – від 2000 до 5000 кг. Тарифи на адресне забирання та доставляння документів, посилок, а також вантажу до 2 тонн залишилися без модифікацій.

Для клієнтів, які використовують палетний прайс, введено в дію нові знижки на перевезення палет. Тепер клієнти можуть заощаджувати 5% при відправці 3 – 4 палет, та 7% - при відправці від 5 палет за квитанцією. Розцінки палетного прайсу підвищились, в середньому, на 9%, однак залишилися одними з найвигідніших на ринку. На приклад, найбільш вимоглива до перевезень європалета в 500 кг за напрямком Київ – Одеса коштуватиме клієнту 785 грн.

Ще одним нововведенням стало скорочення кількості тарифних зон компанії. Тепер загальна їх кількість досягає шести: зона «СТ» для перевезення в межах однієї області та 5 тарифних зон для перевезення між областями.

Зміна тарифів пов’язана з ростом витрат на логістично-транспортні процеси компанії.

Враховуючи всі нововведення, тарифи «Делівері» залишаються оптимальними за співвідношенням ціна – терміни доставляння. На теперішній час представницька мережа компанії включає 299 представництв, більше 50 вантажних складів плануються до відкриття в 2018 році. Основний акцент відведено своєчасності прибуття вантажів, чий показник планується довести до 90% (доставляння до складу) та до 94% (доставляння за адресою). Підвищення рівня безпеки перевезення вантажів буде досягнуто через зниження частки втрат до 0, 002% та частки ушкоджень до 0,05%. «Делівері» продовжить активний розвиток фінансових та страхових послуг, а також ІТ-сервісів.

Ми вдячні нашим клієнтам за можливість зростати та розвиватися разом з Вами!

Тарифи на доставку по Україні
Палетний прайс