«Делівері» - генеральний партнер Другої міжнародної торгово-промислової конференції в ТППУ

Логістична компанія «Делівері» виступає генеральним партнером Другої міжнародної торгово-промислової конференції «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України і партнерів».

В рамках конференції планується обговорення стану діючих угод України про зони вільної торгівлі, а також стан змін в економічній, митно-фіскальній, промисловій та інвестиційній сферах, питання інформаційної підтримки експорту, розвитку індустріальних парків та впровадження механізму державно-приватного партнерства.

Серед найбільш очікуваних виступів першого дня конференції - спіч керівника проектів з розвитку «Делівері» Олександра Ільницького. Експерт охарактеризує темпи розвитку e-commerce в США, Азії та Європі - в цілому, в Україні - зокрема. На ряду з цим презентує новий сервіс на замовлення і доставлення товарів з інтернет-магазинів США - Delivery-Shop, який з 2017 року включить в себе доставку з інтернет-магазинів Китаю і Канади.

«Головна відмінність сервісу Delivery-Shop від існуючих аналогів - повна інтеграція з іноземними інтернет-магазинами, що дозволяє клієнту моментально здійснювати покупки на сайті без копіювання посилань і знання мови», - коментує Олександр.

Друга міжнародна торгово-промислова конференція - це можливість почути реальні кейси про рішення задач від топ-менеджерів провідних міжнародних та українських компаній.

Конференція проходить 1-2 грудня в Торгово-промисловій палаті України за підтримки Кабінету Міністрів України.