Запрошуємо на п’яту зустріч бізнес-спільноти «ДЕЛІВЕРІ»!

Із листопада 2015 року компанія «Делівері» проводить бізнес-сніданки з залученням ТОП-менеджерів компанії. Під час попередніх заходів ми ділилися з директорами та логістами наших компаній-клієнтів професійними нюансами щодо шляхів оптимізації витрат на перевезення та забезпечення максимального збереження вантажу.

Після проведення детального аналізу потреб наших клієнтів ми визначили, що 60% клієнтів «Делівері» зацікавлені у міжнародній доставці вантажу. Саме тому тема наступної зустрічі – «Аутсорсинг міжнародних перевезень вантажу під ключ для українських компаній і виробників».

Нашими спікерами будуть Катерина Гришина – комерційний директор «Делівері»,  Ільницький Олександр – керівник проектів із розвитку «Делівері», Олена Чупира – керівник проектів з розвитку «DelTruck» (входить до групи компаній «Delivery») та Антон Бондарчук – керівник напрямку внутрішньоміської логістики по роботі з VIP клієнтами «Делівері». 

Основні теми до обговорення:

  • Прямі міжнародні маршрути експрес-доставок «Делівері»
  • Транзит вантажів до Казахстану через Грузію та Азербайджан
  • Індивідуальне перевезення вантажів повними фурами
  • Системи оптимізації витрат на логістику: Тарифні плани и Палетні перевезення
  • Адресні забирання та доставки вантажу

Чекаємо на Вас на бізнес-сніданку «Аутсорсинг міжнародних перевезень вантажу під ключ для українських компаній і виробників».

25 березня 2016 р. об 11:00, м. Київ, вул. Велика Васильківська 15/2.

Для реєстрації: (067) 553-75-51.