«Делівері» виступить генеральним партнером Міжнародної торгово-промислової конференції

Логістична компанія «Делівері» виступає генеральним партнером Міжнародної торгово-промислової конференції «Експортно-імпортні відносини України - ЄС 2016: готовність влади і бізнесу», що проводиться під патронатом Торгово-Промислової Палати України.

Головна мета заходу «звірити годинники» - за фактичною готовністю бізнесу і влади до роботи в умовах вступу в силу Угоди про зону вільної торгівлі між ЄС та Україною. Можливість відкрито та неупереджено обговорити всі «за» і «проти», поділитися практичними рекомендаціями щодо використання українськими виробниками переваг, що відкриваються і пов'язаних з Угодою викликів - унікальна.

До участі у заходах конференції в якості спікерів запрошені представники ряду Генеральних директоратів Європейської Комісії (Люк Девін), Представництва Європейської Комісії в Україні (Ян Томбінський), Європейського інвестиційного банку (Люка Понзеліні) і Європейського банку реконструкції та розвитку, а також міжнародні експерти, зокрема д-р Ганс Янус, єдиний уповноважений член правління Euler Hermes Deutschland AG (1994 - 2014 рр.), відповідальний за державні експортно-кредитні гарантії ФРГ.

Серед найбільш очікуваних - виступ Заступника Прем'єр-міністра України Наталії Гнидюк.

Логістичну компанію «Делівері» представляє заступник голови правління Івасів Андрій Володимирович, який виступить в гала-сесії конференції. В рамках спічу експерт поділиться власним професійним баченням позитивних змін, пов'язаних з набуттям чинності Угоди про зону вільної торгівлі, а також практичними рекомендаціями щодо зниження витрат на міжнародну логістику.

Міжнародна торгово-промислова конференції «Експортно-імпортні відносини України - ЄС 2016: готовність влади і бізнесу» проходить 12 листопада за адресою ТПП України: Велика Житомирська, 33, виставковий центр «Chamber Plaza».